Shock!

szeptember 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Acceptet dolgozott fel a Destruction, ma mindketten a Rockmaratonon játszanak

Új Accept-feldolgozást mutatott be a Destruction. A Rockmaratonon mai nyitónapján mindkét zenekar fellép majd.

0607destruction

Még nagyban dolgozik a jövő év elejére várható új albumon a Destruction, de nemrég bemutattak róla egy friss szerzeményt No Kings – No Masters címmel. Most ennek B-oldala, az Accept 1982-es Fast As A Shark alapdalának feldolgozása is meghallgatható tőlük.

„Ez a dal megváltoztatta az életünket, amikor megjelent – mondja Schmier. – Végre megszületett az első német speed metal himnusz! És micsoda intenzív harmóniaszóló volt benne! A mai napig ugyanúgy imádom ezt a nótát, mint aznap, amikor először meghallottam, szóval igazi megvalósult álom, hogy végre feldolgoztuk. Persze destructionösítettük, hiszen mindig az eredeti lesz belőle a legjobb! Vagyis főhajtás ez a dal a súlyos zenék egyik alapzenekara előtt, és azt is szemlélteti, mennyire fontos volt a Fast As A Shark a teljes metálvilág számára. Remélem, nektek is tetszik majd!”

A Destruction legutóbbi lemeze, a Diabolical 2022-ben jelent meg. A csapat koncertezéssel tölti az idei nyarat. A legfontosabb fellépés mindenképpen a július 20-ai Klash Of The Ruhrpott lesz, ahol együtt lép fel a német thrash „nagy négyese”, vagyis Schmierék mellett a Kreator, a Sodom és a Tankard. A zenekar ugyanakkor július 11-én a a Rockmaratonon is ott lesz, ahol nem mellesleg egyébként az Accept is fellép, szintén ma.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tip Lee 2024-07-11 15:10
Korrekt munka.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.