Shock!

szeptember 08.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét nagyüzemi lemezgyártásba kezd a Ten?

Elkészült a brit hard rocker Ten új nagylemeze, amely még idén megjelenhet. Az előreláthatóan Heresy And Creed címmel megjelenő album kiadója a Frontiers lesz, a csapat pedig a legjobb anyagról beszél a klasszikus 1996-os The Name Of The Rose óta.

A '90-es évek második felében a szaksajtóban a melodikus hard rock vonal egyik megmentőjeként ünnepelt, majd magát szétaprózó és sajnálatosan megszürkült Ten hosszabb szünet után tavaly tért vissza a színre a Stormwarning albummal, a folytatás pedig már idén megjelenhet. „Hihetetlenül erős dalokból válogattunk", mondja az albumról a főnök Gary Hughes. „Úgy érzem, hogy talán ez az eddigi legérettebb, legváltozatosabb anyagunk, amiben mindenki megtalálhatja a maga számítását a saját ízlésének megfelelően."

A Heresy And Creed keveréséért és masztereléséért a Pink Cream 69-os Dennis Ward felelt, és a banda környezete egyöntetűen azt igyekszik sugallni, hogy talán az 1996-os remekmű, a The Name Of The Rose óta nem született ennyire erős album a Ten műhelyében.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.