Shock!

október 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Randy óriási munkát végzett, imádjuk a hangját és a gonosz nevetését!”

Hosting The Shadow címmel mutatta be friss szerzeményét a Lacuna Coil. A dal érdekessége, hogy a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe is vendégeskedik benne.

0813randycristina

Dalonként csepegteti új ötleteit a Lacuna Coil: a Never Dawn, illetve a New Years Day énekesnőjével, Ash Costellóval megerősített In The Mean Time után most még egy szerzeményt tettek közzé. A Hosting The Shadow vendége a Lamb Of God énekese, Randy Blythe. „Randy óriási munkát végzett, imádjuk a hangját és a gonosz nevetését! – mondja Cristina Scabbia énekesnő. – Hihetetlenül tiszteljük őt, így igazi megvalósult álom, hogy vendégeskedik ebben a dalban.” „Baromira örültem, amikor a Lacuna Coil felkért, hogy énekeljek velük – teszi hozzá Randy. – Nem csupán nagy rajongójuk vagyok, de csodálatos emberek is, akikre most már jó húsz éve családtagként tekintek. Rengeteget koncerteztünk már közösen, és mindig is szerettem volna közösen színpadra lépni velük. Alig várom, hogy végre tényleg alkalmam nyíljon rá a Hosting The Shadow-val!”

A Lacuna Coil ősszel Nyugat-Európában koncertezik. A zenekar legutóbbi kiadványa, a 2002-es Comalies újravett változata, a Comalies XX tavalyelőtt ősszel jelent meg. A Comalies a mai napig a Lacuna Coil legsikeresebb lemezének számít, csak az Egyesült Államokban több mint 300 ezer példányban talált gazdára.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.