Shock!

július 04.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk nem tervez új zenét írni a Panterával: „Csak olyasmiről fogunk beszélni, milyen további dalokat rakjunk be a koncertműsorba”

Nincs tervben új zenék megjelentetése a Panteránál – szögezte le Zakk Wylde egy friss interjúban, a jelenlegi felállás azonban kihozhat egy koncertlemezt. A zenekar jövő februárban ismét Budapesten koncertezik.

0702_zakkwylde

A Pantera aktuális ügyeiről beszélt egy brazil újságírónak adott aktuális interjúban Zakk Wylde. A beszélgetésben szóba került az a korábbi terv, miszerint előbb-utóbb megjelenhetne egy hivatalos koncertalbum a Phil Anselmo és Rex Brown mellett Zakk-kel és Charlie Benantével kiegészült aktuális felállástól. „Meglesz, amit csak a srácok akarnak – mondta Igor Mirandának Zakk. – Legyünk őszinték: így is minden este egy koncertalbum. Az emberek a telefonjukkal úgyis felveszik a bulikat, szóval nincs ennek olyan nagy tétje. Úgyis az történik, hogy minden este felmész a színpadra, és győzelemre játszol.”

Új dalokat ugyanakkor továbbra sem tervez írni a formáció, Zakk szavai szerint sem Panteraként, sem más néven. „Még csak olyan sem fordult elő, hogy arról dumáltunk volna, hogy akkor most röffenjünk össze és írjunk pár dalt. Semmi ilyesmi nem történt. Csak és kizárólag olyasmiről fogunk beszélni, hogy milyen további dalokat rakjunk be a koncertműsorba. Például amikor a Floods bekerült a programba, akkor is összejöttünk próbálni Philnél, és nagyjából mindenen végigszaladtunk. De olyan nincs, hogy leülünk riffeken és hasonlókon dolgozni.” A zenekar tavaly május végén Budapesten is adott két forró hangulatú koncertet, és a jövő év elején esedékes európai turné sem kerüli el Magyarországot: ezúttal a Papp László Budapest Sportarénában játszanak majd február 3-án. Jegyek a http://www.livenation.hu/ és a www.funcode.hu oldalakon kaphatók. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.