Shock!

október 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A High Parasite-tal megszületett a death pop”

Új zenekarral jelentkezik Aaron Stainthorpe, a My Dying Bride frontembere. A csapat Gregor Mackintosh segítségével rögzítette első nagylemezét, amelyről most a harmadik előzetes dal is meghallgatható.

0531highparasite

Miközben a My Dying Bride a bandában támadt személyi feszültségek miatt nem támogatja meg turnéval aktuális nagylemezét, a csapat frontembere, Aaron Stainthorpe egy saját csapattal is mozgolódni kezdett. A High Parasite tagjai Aaron mellett a zenei főnök Tombs basszer/énekes, Sam Hill gitáros, Jonny Hunter gitáros és Dan Brown dobos, első albumuk pedig szeptember 27-én jelenik meg a Candlelight és a Spinefarm közös kiadásában, Forever We Burn címmel. A lemez producere a Paradise Lost főnöke, Gregor Mackintosh volt, aki itt-ott, vendégként gitározik is a dalokban. „Ez nem egy mellékprojekt, hanem egy új, turnézó és lemezeket készítő zenekar – szögezi le Aaron. – A Forever We Burnnel kimutatjuk a szeretetünket mindenféle gótikusan nagyszabású muzsika iránt. Mindnyájan valljuk: a sötét zenének nem kell feltétlenül bebörtönöznie magát az árnyak közé. Ez a zenekar a sötétben ólálkódva alakult, fejlődött, növekedett, most pedig készen állunk a világra szabadítani a ránk jellemző sötétséget. A metál, highparasite_ca gótikus rock és a sötét szintipop közötti határokon csúszkálunk: a High Parasite-tal megszületett a death pop."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Forever We Burn
02. My Syndrome
03. Grave Intentions
04. Wasn't Human
05. Concentric Nightmares
06. Hate Springs Eternal
07. Parasite
08. Let It Fail
09. Widowmaker
10. We Break We Die

A Heather Thompson (Tapping The Vein) vendégeskedésével rögzített Let It Fail és a Grave Intentions már ismert, most a Wasn′t Human is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#2 Guvat Jenőné 2024-08-17 07:51
Nekem jobban bejön, mint amit a MDB az utóbbi huszonévben összeszenvedett , pedig imádom a 2000 előtti lemezeiket.
Idézet
 
 
#1 ssteve 2024-08-17 00:41
A Youtube videók alatti kommentek alapján a hallgatóknak bejön ez a zene. Nekem nem tetszik annyira, hogy elcserélném érte az MDB-t, remélem, hogy az a High Parasite miatt nem fog megszűnni.
A Mortal Binding-ról lesz lemezkritika?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.