Shock!

október 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Van valami nagyon különleges az eredeti filmben, amitől időtlennek érződik”

Harminc éve mutatták A holló film eredeti változatát. A Life Of Agony most egy új dallal tiszteleg a néhai Brandon Lee emléke és a kultmozi előtt.

0901loa

Augusztusban került a mozikba A holló új változata, a főszerepben Bill Skarsgårddal, ám a film anyagilag hatalmas bukásnak számít, és a kritikusok is egyetértenek benne, hogy nem ér fel Alex Proyas 1994-ben bemutatott eredetijéhez. Utóbbi sajátos hangulata mellett elsősorban azért számít legendás alkotásnak, mert a címszereplő Brandon Lee a forgatáson vesztette életét egy végtelenül tragikus balesetben. A Life Of Agony most a James O’Barr képregénye alapján készült klasszikus film és a mindössze 28 évesen elhunyt Lee előtt tiszteleg friss dalával, amelynek címe The Crow (In Memory of B.L.).

„Van valami nagyon különleges az eredeti filmben, amitől időtlennek érződik, és amiért kölyökfejjel óriási hatást gyakorolt ránk – mondja Alan Robert basszer. – Hihetetlen tragédia volt… Brandon Lee ugyanabban az évben hunyt el, amikor az első lemezünkön, a River Runs Reden dolgoztunk, és mire A hollót bemutatták ’94-ben, már legendának számított. Brandon tökéletesen magára öltötte a szerepet, miatta lett ikonikus, és közben életét is vesztette. Elképesztően szomorú volt ez az egész, és bennünket is mélyen megérintett. Roppant karizmatikus figura volt, és még csak a pályafutása legelején járt. Alex Proyasnak a lehető legjobbkor sikerült megörökítenie a lehető legjobb formájában.”

A Life Of Agony legutóbbi lemeze 2019-ben jött ki The Sound Of Scars címmel. Egyelőre nem tudni, mikor esedékes a folytatás.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.