Shock!

július 07.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A rajongóink színtiszta Kissin’ Dynamite-ot kapnak”

Nyolcadik albumával jelentkezik a Kissin' Dynamite. A Back With A Bang július 5-én jelenik meg a Napalmnál, és idén ismét fellép nálunk a csapat.

0314kissindynamite

2022-ben, Not The End Of The Road címmel jelentette meg legutóbbi albumát a német arénarocker Kissin' Dynamite. A lemez a német listák második helyéig jutott, így a csapat nagy reményeket fűz a Napalmnál holnap érkező új albumhoz is. „Ez a banda nem a túl intellektuális koncepcióról szól, így inkább megspóroljuk a rizsát – mondják a Back With A Bangről. – A stadionrock visszahozatala a küldetésünk. A rajongóink pedig színtiszta Kissin' Dynamite-ot kapnak: ez egy érett, őszinte, intenzív album."

kissindynamite_cA dallista az alábbi:

01. Back With A Bang
02. My Monster
03. Raise Your Glass
04. Queen Of The Night
05. The Devil Is A Woman
06. The Best Is Yet To Come
07. I Do It My Way
08. More Is More
09. Iconic
10. Learn To Fly
11. When The Lights Go Out
12. Not A Wise Man

A Raise Your Glass, a My Monster és a The Devil Is A Woman már ismert, most a címadó szerzemény is meghallgatható. A Kissin’ Dynamite az aktuális turnén ismét eljut Magyarországra is: október 8-án Budapesten, a Barba Negrában koncerteznek. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tuonela 2024-07-04 07:02
Érdekes ez a zenekar, mert bár minden számukban pontosan ugyanazok a sablonok, dallamfordulato k, 80-as évekbeli klisék találhatóak, de valamiért mégis nagyon működik. Ennek a lemeznek is úgy álltam neki, mint az előzőnek, hogy oké, meghallgatom, de az előzetes dalok alapján ez is pontosan ugyanaz, mint eddig, szóval ez már azért csak unalmas lesz. Aztán azon vettem észre magamat, hogy végig bólogattam az egészet, és már a második hallgatásnál a fülembe ragadt az összes refrén. Szóval valamit nagyon tudnak, és a koncertjeik is nagyon jók.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.