Shock!

július 05.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ann Wilson rákos megbetegedése miatt összes idei koncertjét lemondta a Heart

Néhány hete lemondta európai turnéját a Heart egy orvosi beavatkozás miatt. Most az évre esedékes további fellépéseket is törölték, mert Ann Wilsonnál daganatos megbetegedést diagnosztizáltak.

0703aw

Június 20-ától turnézott volna Európában a hosszabb szünet után néhány éve újjáledt Heart, ám a zenekar végül az utolsó pillanatban lefújta a koncerteket. Az ok egy közelebbről meg nem határozott természetű orvosi beavatkozás volt Ann Wilsonnál. A csapat most az évre esedékes további összes fellépését is törölte. „Nemrég átestem egy műtéten, amelynek során eltávolítottak belőlem egy, mint kiderült, rákos részt – írta közleményében a 74 éves énekesnő. – A beavatkozás sikeres volt, nagyszerűen is érzem magam, de az orvosaim azt tanácsolják, hogy vegyek részt egy megelőző jellegű kemoterápiás kezelésen, én pedig úgy döntöttem, hallgatok rájuk. Ennek megfelelően az idei év hátralévő részét a színpadtól távol kell töltenem, hogy teljesen meggyógyuljak.”

Ann szavai szerint a Heart 2025-ben mindenképp vissza szeretne térni a színpadra. „Köszönöm a támogatásotokat. Ez most pusztán egy szünet. Sok mindent kell még elénekelnem” – írja.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.