Shock!

október 17.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ilyen lenne, ha kereszteznénk a Depresszió, a Lazarvs és az Omega Diatribe zenéjét

Második részéhez érkezett a Hájer Gergő és Makai László vezette jam projekt elérkezett a második részéhez. A duónál ezúttal a Depresszió zenekar basszusgitárosa, Kovács Zoltán vendégeskedik.

1017dol

Újabb dallal jelentkezett Hájer Gergő (Omega Diatribe) és Makai László (Lazarvs). A dobokat a budapesti Grenma Stúdióban rögzítették Ivánfi Dániel (Stubborn) vezénylésével, a gitár és basszusgitár felvételek, valamint a mix/maszter pedig a szintén fővárosi 515 Stúdióban készültek Gergő kezei alatt.

„Ez a soron következő második instrumentális dalunk, ahol bemutatjuk a jam projekt első vendégét, Kovács Zili Zolcsit, akit nyilván mindenki ismer – mondja Laci. – Ez a dal sokkal átgondoltabb lett, többet foglalkoztunk vele, mint az előzővel, én legalábbis mindenképp, fogadjátok szeretettel! A következő dalhoz pedig dobjátok a javaslatokat a videó alá kommentben, hogy kit szeretnétek látni és milyen poszton." „Ezúttal egy kicsit gyorsabb, thrashes beütésű dalt szerettünk volna hozni, húzós groove jegyekkel – teszi hozzá Gergő. – Zoli játékstílusa tökéletesen passzolt az összképbe, mind amellett, hogy iszonyatosan jól szórakoztunk a felvételek ideje alatt az egész crew-val. Roppant izgalmasnak és élvezetesnek hat számomra ez a projekt a kötetlenség jegyében."

Hamarosan indul a Lazarvs és az Omega Diatribe közös hazai turnéja, ahol elcsíphetitek Lacit és Gergőt a színpadon a saját zenekaraikkal. Alább találjátok a dátumokat és helyszíneket.

10.19. – Nyolcas, Székesfehérvár (csak Omega Diatribe)
11.15. – JATE Klub, Szeged
11.19. – Terem, Veszprém (csak Omega Diatribe)
11.22. – Pécsi Est, Pécs
11.23. – Boomerang, Mezőkövesd
01.10. – Bridge, Győr
01.11. – Helynekem, Miskolc

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.