Shock!

október 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megfékezték a rák terjedését Lou Kollernél

Kemoterápiás kezelései után aránylag jól van Lou Koller, a Sick Of It All nyelőcsőrákkal küzdő énekese. A frontembert ma műtik meg.

1024loukoller

Videóüzenetben számolt be állapotáról Lou Koller. „Holnap megműtenek, ami nagyszerű – mondta a Sick Of It All nyelőcsőrákkal küzdő frontembere. – A kemó, azt leszámítva persze, hogy rendesen hazavágott és megkínzott, elvégezte a maga feladatát: az ápolók azt mondták, a daganat már csak halott hús. Nem tudom, mit jelent ez pontosan, de szerintem jó hír. A rák nem terjedt tovább. Holnap pedig eltávolítják a fertőzött részt. Nagyjából úgy nyolc óra lesz a műtét. De hát nekem nem mindegy? Úgyis átalszom az egészet! Utána pedig remélhetőleg találkozunk. Egy kis időbe beletelhet, amíg újra jelentkezem, attól is függ majd, hogy érzem magam. De ismét köszönöm a támogatásotokat, imáitokat, jókívánságaitokat, az ajándékokat, a pénzügyi segítséget, mint mindig.”

A Sick Of It All nyáron jelentette be frontembere betegségét, és egyúttal minden koncertjüket lemondták. A törölt turné keretében a New York-i hardcore-legendák az idei Rockmaratonon is felléptek volna. A zenekar napokban harmincéves Scratch The Surface lemezéről itt írtunk, a róluk szóló, magyarul is megjelent könyvről pedig itt olvashatsz. Ha hozzá szeretnél járulni Lou orvosi kezeléseinek költségeihez, itt teheted meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.