Shock!

október 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paul Di’Anno előtt tisztelgett az Iron Maiden: „Köszönet neked mindazért, amit véghez vittél, főnök!”

Koncerten is megemlékezett az Iron Maiden a hét elején elhunyt Paul Di’Annóról. Bruce Dickinson a csapat St. Paul-i fellépésén méltatta elődjét.

1024paul

Paul Di’Annóra emlékezett éppen futó amerikai turnéján, a minnesotai St. Paulban az Iron Maiden. A zenekar első korszakának frontemberét 66 éves korában, hétfőn érte a halál. Bruce Dickinson az október 22-ei fellépésen, a The Time Machine dal előtt szentelt néhány percet zenekari elődjének. „Paul megkerülhetetlen volt az első két album idején, igazi úttörő a Killersszel meg az első lemezzel – fogalmazott a színpadon az énekes. – Óriási hang volt, egészen az utolsó percéig a rock’n’rollnak szentelte az életét. Kérek mindenkit, titeket, akik még azelőtt születtetek, és még emlékeztek ezekre a lemezekre, amikor én még nem voltam a zenekar tagja, és ő állt ezen a helyen, titeket, akik szerettétek a későbbi dolgait a Battlezone-nal és a többi saját projektjével, meg mindenkit, aki szereti az olyan dalokat, mint a Remember Tomorrow és társai: hunyjátok be a szemeteket néhány másodpercre, csendesedjetek el, és magatokban, mentálisan – mindegy, hogy hisztek Istenben vagy sem, akármiben, nem számít –, és mondjatok annyit: köszönet neked mindazért, amit véghez vittél, főnök!”

Steve Harris és Di’Anno hosszas szünet után, néhány éve Horvátországban találkozott, és az énekes két évvel ezelőtti térdműtétjének költségeit részben az Iron Maiden fedezte. Pault idén nyáron Dickinsonnal is összehozták.

Az Iron Maiden jövő május 27-28-án Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik. Részletek itt. Paul emlékére az első Maiden-albumról hamarosan a Klasszikushock rovatunkban is olvashatsz majd.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tulus 2024-10-24 15:12
Ez szép dolog volt Dickinson-tól.

Nyugodj békéban Paul, hiányzol nagyon :(
Idézet
 
 
#1 the raven 2024-10-24 14:11
Fura az élet.St. Paul-ban emlékezhettek Paul-ra.R.I.P.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.