Shock!

szeptember 16.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A megszólalás és a stílus mindenkinek ismerős lesz, de friss vonások is vannak a dalban”

Call Of The Wild címmel új dalt mutatott be a Crazy Lixx. A zenekar egy ikonikus ’80-as évekbeli film jeleneteit használta fel a dal videójához.

1212crazylixx

A Crazy Lixxnek jelenleg nincs dobosa, miután Joel Cirera tavasszal elhagyta a fedélzetet, de a zenekar lendülete nem lankadt. Év elején jelent meg legfrissebb kiadványuk, a több emblematikus dal új változatával, illetve érdekességekkel teli Two Shots At Glory. Danny Rexxonék máris bemutattak egy friss szerzeményt Call Of The Wild címmel. A zenekar az elmúlt hónapokban több, úgynevezett unofficial soundtrack videót is bemutatott a dalok közül, a '80-as évek kultfilmjeinek képsoraira vágva, és az új darab is e sorba illeszkedik. Klipjéhez az 1987-es Az elveszett fiúk című vámpírfilm jeleneteit használták fel, amelyben Kiefer Sutherland, Corey Haim, Corey Feldman és Jason Patric játszották a főszerepet.

„Nagyon büszke vagyok erre az új dalra – mondja a frontember. – Akadtak nálunk változások az elmúlt évben, és habár a megszólalás és a stílus mindenkinek ismerős lesz, szerintem friss vonások is vannak benne. Amit természetesen hamarosan továbbiak követnek majd, emiatt senki se aggódjon!”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.