Shock!

szeptember 08.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Geezer szívesen játszana még egyszer a Black Sabbath ősfelállásával

Rendszeres kapcsolatban van Ozzy Osbourne-nal és Bill Warddal is Geezer Butler, aki a maga részéről benne lenne egy utolsó nagy Black Sabbath-megmozdulásban. A dologra ugyanakkor nem lehet mérget venni.

0604geez

A Black Sabbath búcsúja és a Deadland Ritual projekt földbe állása után gyakorlatilag visszavonult a zenéléstől Geezer Butler. A basszer két évvel ezelőtt sem csatlakozott Ozzy Osbourne-hoz és Tony Iommihoz, amikor egykori zenésztársai egy rövid gálafellépés erejéig tiszteletüket tették a Nemzetközösségi Játékok záróünnepségén. Geezer emellett azt nyilatkozta: a maga részéről már nem akar igazán csinálni semmit. Ekkoriban sérelmezte egy interjúban Ozzy, hogy Butler elhúzódó betegsége alatt egyszer sem kereste őt. Noha Geezer is megerősítette: nincs kapcsolatban az énekessel, ám határozottan cáfolta, miszerint nem is akart volna vele kapcsolatba lépni. Most, Eddie Trunknak adott friss interjújából kiderült: a vonalak helyreálltak.

„Gyakorlatilag minden nap beszélünk – mondta Geezer. – Minden rendben. Bizonyos kommunikációs zavarokról volt szó. Ozzy sok egészségügyi problémával küzd, és azt hitte, nem érdeklődöm az állapota felől, miközben küldözgettem neki az üzeneteket, csak éppen nem adták át neki ezeket. Ő meg azt hitte, nem foglalkozom vele. Kissé furcsa módon, de végül a Sabbath könyvelőjén keresztül jutottam el hozzá, aki felvette vele a kapcsolatot, és átadta az üzenetet: megmondta neki, hogy korábban is érdeklődtem már, és beszélni szeretnék vele. Azóta minden rendben.” Mint kiderült, Geezer a Sabbath ősfelállásának dobosával, Bill Warddal is tartja a kapcsolatot. „Bill nem használ e-mailt, én meg utálom a telefont. Szóval a feleségének szoktam írni, ő pedig átadja az üzeneteket Billnek.”

Geezer Trunk kérdésére még egy utolsó Black Sabbath-megmozdulás lehetőségét sem zárta ki. Korábban már felreppent a hír, miszerint amennyiben sikerül annyira összekalapálni, Ozzy egyetlen gigakoncerttel zárná le pályafutását Birminghamben, a Villa Park stadionban. „Ozzy azt reméli, jövőre Astonban, az Aston Villa Grandben pontot tehet ennek az egésznek a végére. Én is benne lennék, és meg is beszéltük ezt, de a többiekkel nem tudom, mi a helyzet – mondta Geezer. – De szívesen játszanék még egyszer, utoljára az eredeti felállással. Abszolút benne lennék. Hiányzik velük a közös zenélés.” Elvi szinten korábban Tony Iommi sem zárta ki egy hasonló speciális alkalom lehetőségét.

Butler egyébként nem tette félre a basszusgitárját. „Rendszeresen gyakorolok ma is, minden nap. Nem az edzőterembe szoktam lemenni, hanem fel a stúdiómba.”

Geezer nemrég önéletrajzi könyvet jelentetett meg, ami magyarul is megjelenik Into The Void – Bölcsőtől a Black Sabbathig és bőven tovább címmel.

 

Hozzászólások 

 
#8 hároméves férfi 2024-06-05 09:48
Idézet - Csiba:
Éopen eleget halgattuk eddig is a varjúhangú Ozzy-t,épp elég volt belőle,sőt még sok is.


Ez speciel rád is igaz.
Idézet
 
 
#7 Csiba 2024-06-05 07:18
Ha jól tudom már volt búcsúkoncert,ak kor még hányszor akarnak elköszönni?! Éopen eleget halgattuk eddig is a varjúhangú Ozzy-t,épp elég volt belőle,sőt még sok is.
Idézet
 
 
#6 2Gábor2 2024-06-04 15:11
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Idézet - 2Gábor2:
Jó lenne, ha itthon is kiadnák Butler könyvét.

Még a hírben is szerepel. :)


Na ugye... :)
Idézet
 
 
#5 ddrum 2024-06-04 14:48
De cuki bácsik, az egyik nem telefonál, a másik nem emailezik, a harmadiknak meg 5 asszisztense van, akin át kell vergődni, ha beszélni akarsz vele...

XDDDDD

Kész csoda, hogy elektromos hangszereket használnak, és nem középkori várzenét tolnak akusztikusan.
Idézet
 
 
#4 janomano 2024-06-04 14:08
Idézet - Draveczki-Ury Ádám:
Idézet - 2Gábor2:
Jó lenne, ha itthon is kiadnák Butler könyvét.

Még a hírben is szerepel. :)


Csak még épp nem jelent meg, különböző júliusi dátumok vannak.
Érdekes amúgy ez a könyv kiadás, mi alapján dől el hogy ki mit ad ki, van amivel nem vagyunk lemaradva, Dickinson, vagy ez, és vannak, lesznek olyanok amit szerintem sose fogunk magyarul olvasni, Sammy Hagar, Glenn Hughes
Idézet
 
 
#3 Draveczki-Ury Ádám 2024-06-04 11:08
Idézet - 2Gábor2:
Jó lenne, ha itthon is kiadnák Butler könyvét.

Még a hírben is szerepel. :)
Idézet
 
 
#2 Nev 2024-06-04 08:58
Olyanok mint a Muppet Show oregjei.
Idézet
 
 
#1 2Gábor2 2024-06-04 08:48
Jó lenne, ha itthon is kiadnák Butler könyvét.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.