Shock!

július 01.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lou Koller nyelőcsőtumora miatt minden európai koncertjét lemondta a Sick Of It All

Minden nyári európai koncertjét, így a Rockmaratont is lemondta a Sick Of It All, miután Lou Kollernél nyelőcsődaganatot diagnosztizáltak. Az énekes a következő hetekben kezeléseken vesz részt.

0629loi

Törölte a következő időszakra lekötött európai koncerteket a Sick Of It All. „Mint talán tudjátok, a teljes európai nyári turnánkat le kellett mondanunk – mondta friss videóüzenetében Lou Koller énekes. – Kering már néhány pletyka az okokról, én pedig most tisztába akarom tenni a dolgokat. De ki akartuk várni, amíg befut az összes információ, mielőtt bejelentést teszünk. Tehát, a törlés oka, hogy találtak egy tumort a nyelőcsövemben, ami a gyomromig tart. Emiatt egész nyáron kezeléseket kapok majd, természetesen a zenekar teljes támogatása mellett. Amint meghallották a hírt, egyből azt mondták: ne törődjek a turnéval, csak a gyógyulás számít. És persze nem örülünk ennek, de támogatnak abban, hogy most otthon maradjunk. Nagy kár ezért, sajnáljuk a rajongókat is, és az egész csapatunk arra számított, hogy egy újabb vidám nyári turné vár ránk együtt, de mindenki nagyon támogató volt velem. És most már ti is tudjátok, miért nem jövünk. Szóval, ez az igazság. Köszönöm mindenkinek a támogatást, remélhetőleg legyőzöm ezt az egészet, és nyár végén már találkozhatunk. Vagy télen. Vigyázzatok magatokra!"

A törölt turné keretében a New York-i hardcore-legendák az idei Rockmaratonon is felléptek volna, de a koncert így természetesen elmarad.

 

Hozzászólások 

 
#2 Szücs István 2024-06-30 13:00
Lenyűgöző zenekar!

Gyógyulj meg mihamarabb Lou!
Idézet
 
 
#1 miso 2024-06-29 08:15
A fenébe, óriási banda.
Lou jobbulást !!!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.