Shock!

október 05.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Omega Diatribe: új klip és Barba Negra

Bemutatta a tavalyi Deviant album címadó dalához forgatott klipet az Omega Diatribe. A zenekar ma este a Barba Negrában koncertezik.

1101od

2023 decemberében jelent meg a groove metal budapesti helytartóinak várva várt ötödik lemeze Deviant címmel a Metal.hu kiadó égisze alatt, amely páratlan sikert aratott a rajongók és a szaksajtó körében egyaránt. A korong társproducer, mixing és masztering mérnöke ismét a neves dán producer, Tue Madsen (Meshuggah, Suicide Silence, The Haunted stb.) volt. A címadó dalhoz forgott élő klip most megtekinthető, ez a lemezbemutatón készült, aminek a Barba Negra klub adott otthont. „Évek óta nem adtunk ki live klipet, ezért idejét láttuk annak, hogy a hallgatóság bepillantást nyerhessen abba az energiaszintbe, amin a zenekar jelenleg pörög – mondja Hájer Gergő gitáros. – A vehemens élő előadásmód mindig is fókuszban volt nálunk, mivel hisszük, hogy ez a fajta színpadi jelenlét támogatja a zenénket kellően és segíti azt, hogy a jelenlevők egy emlékezetes koncert élményével távozzanak a helyszínről. Régi és új hallgatóinkat is egyaránt várjuk egy fergeteges bulira október 4-én, a budapesti Barba Negra klub kék termében, ahol elindítjuk az őszi/téli turnénkat. A világot jelentő deszkákat pedig az As Karma Brings és az Archaic fogja bemelegíteni nekünk."

A zenekar Deviant lemezének a bemutató turnéja ősszel folytatódik, ahol ezúttal kizárólag Magyarországra fókuszálnak a srácok, így az alábbi helyeken nézhetők meg a következő időszakban:

10/04 - Barba Negra, Budapest
10/05 - Ápoló Klub, Kecskemét
10/19 - Nyolcas, Székesfehérvár
11/15 - JATE Klub, Szeged*
11/19 - Terem, Veszprém
11/22 - Pécsi Est, Pécs*
11/23 - Boomerang, Mezőkövesd*
01/10 - Bridge, Győr*
01/11 - Helynekem, Miskolc*

*A LAZARVS zenekar vendégeként.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.