Shock!

október 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sikeres volt Doug Aldrich rákműtétje

Torokrák miatt műtötték a hétvégén Doug Aldrichot. A The Dead Daisies gitárosa a körülményekhez képest jól van, a beavatkozás sikeresnek bizonyult.

0930doug

Sikeres rákműtéten esett át szombaton Doug Aldrich. A 61 éves gitáros már meg is osztott egy friss fotót magáról. „Csak szerettem volna megköszönni a sok imát és jókívánságot – írta mellé a posztban. – Többet segítettek, mint azt szavakba tudnám önteni. A nyakamon és a mandulámon hajtották végre a műtétet, ami nagyon sikeres volt. A doki igazi szupersztár, és a csapata is fantasztikus… Jól vagyok, és remélhetőleg ma már hazatérhetek a családomhoz. Hálás vagyok nektek, srácok, mindent köszönök!”

Doug felesége, Daniela egy saját posztban szintén megerősítette: az ötórás, több szakaszból álló operáció nagyon sikeres volt, ugyanakkor még hosszú gyógyulási folyamat áll a gitáros előtt. Aldrich épp ezért nem vesz részt a friss Light ’Em Up lemezt bemutató The Dead Daisies-turnén Európában, a koncertekre régi whitesnake-es kollégája, Reb Beach ugrik majd be.

A turné magyar állomása november 15-én lesz a Barba Negrában. A The Dead Daises különleges vendége a Beasto Blanco lesz, tagjai között Alice Cooper basszusgitárosával és lányával, vagyis Chuck Garric-kel és Calico Cooperrel. A nyitóműsort pedig Mike Tramp szolgáltatja, aki egykori legendás zenekara, a White Lion dalait adja majd elő. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.