Shock!

szeptember 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Legions Of Doom: Eric Wagner előtt tiszteleg a doom-szupergroup

Szeptember 13-án jelenik meg a Legions Of Doom első albuma, amely valójában a The Skull harmadik lemeze is egyben. A szupergroupban doom kultfigurák egyesítették erőiket.

0719legd

2021-ben hunyt el Eric Wagner, a klasszikus Trouble, a Blackfinger és a The Skull énekese. Utóbbi zenekarban a frontember Lothar Keller gitárossal és Ron Holzner basszerrel zenélt együtt, akik most az elmúlt időszakban már többször turnézott Legions Of Doom formációval fejezték be a csapat harmadik nagylemezét. Ennek címe stílusosan The Skull 3 lesz, és a Tee Pee kiadónál lát napvilágot ősszel. A zenekar hangszeresei Holzner és Keller mellett Henry Vasquez dobos (Saint Vitus, Pentagram, Blood Of The Sun) és Scott Little gitáros (Leadfoot), a mikrofonnál pedig két doomster ikon áll Karl Agell (Lie Heavy, Leadfood, Corrosion Of Conformity) és Scott Reagers (Saint legionsofdoom_cVitus) személyében. „Lotharral hármasban nagyjából a lemez nyolcvan százalékát megírtuk Eric halála előtt – mondja Holzner. – Karl, Henry és különösen Scott Reagers pedig mindenképpen be akarta fejezni. Eric számítógépén is találtunk egy mappát új Skull-lemez néven, benne további szövegekkel, amiket szintén felhasználtam a dalok befejezéséhez."

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Beyond The Shadow Of Doubt
02. All Good Things
03. Lost Soul
04. A Voice Of Reason
05. Between Darkness And Dawn
06. Insectiside
07. Heaven
08. Hallow By All Means

Az All Good Things című dal máris meghallgatható. A The Skull legutóbbi albuma 2018-ban jelent meg The Endless Road Turns Dark címmel.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.