Shock!

szeptember 19.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghalt Juan Brujo

Váratlanul, tragikus hirtelenséggel elhunyt Juan Brujo. A Brujeria alapító frontemberét 61 évesen érte a halál, távozásával a zenekar jövője is kérdésessé vált.

0919juan

Hétfőre virradóra szívinfarktust kapott Juan Brujo. A Brujeria énekesét a zenekar aktuális Mexorcista turnéjának egyik szabadnapján, az ohiói Saint Clairsville-ben érte a szívroham, és a nyugat-virginiai Wheeling kórházába szállították, de a kezelések ellenére, magyar idő szerint csütörtök éjjel elhunyt. A zenész – születési nevén John Lepe – 61 éves volt, halálával a Brujeria jövője is kérdésessé vált. A zenekart már júliusban is szörnyű tragédia sújtotta, amikor Ciriaco Quezada, azaz Pinche Peach énekes/billentyűs/sampleres vesztette életét, szintén szívproblémák miatt.

Brujo 1989-ben ott volt a Brujeria alapító tagjai között Jello Biafra, Billy Gould, Dino Cazares és Pat Hoed mellett. A brutális, szövegvilágát tekintve is extrém death/grind/extrém csapatban az évtizedek során olyan neves zenészek fordultak meg, mint Shane Embury, Jesse Pintado, Raymond Herrera, Jeff Walker, Nick Barker vagy Tony Campos.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.