Shock!

október 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Over Each Other: hallgasd meg a harmadik előzetes dalt az új Linkin Parkról!

Over Each Other címmel bemutatta harmadik új dalát a Linkin Park. A szám a november 15-én érkező From Zero albumon szerepel.

0925linkin

Második új dalát is közzétette stúdióverzióban a Linkin Park. A Heavy Is The Crown néhány nappal ezelőtt, élőben már debütált Hamburgban, egyebekben pedig a 2024-es League Of Legends’ World Championship e-sport-bajnokság hivatalos himnusza lesz. Ez már a harmadik single a zenekar visszatérő lemezéről, a november 15-én megjelenő From Zeróról a The Emptiness Machine és a Heavy Is The Crown után.

Mint ismeretes, a Chester Bennington énekes 2017-es öngyilkossága óta inaktív csapat új frontemberrel és dobossal aktivizálta magát: Mike Shinoda rapper/multihangszeres, Brad Delson gitáros, Dave Farrell basszer és Joe Hahn DJ új társai Emily Armstrong énekesnő (Dead Sara) és a Rob Bourdont váltó Colin Brittain dobos. Delsont ugyanakkor Alex Feder helyettesíti majd a koncerteken. A visszatérés brutális hallgatottsági számokat hozott, a csapat idei koncertjeire pedig percek alatt elkeltek a jegyek, ugyanakkor persze nem mindenkinek tetszik, hogy ismét aktívak: Armstrong szcientológus háttere és az ahhoz kapcsolódó ügyek kisebb botrányhullámokat kavartak, miközben Bennington anyja és fia pedig a sajtóban fejezték ki ellenérzéseiket a visszatéréssel szemben.

linkinpark_cA From Zero lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. From Zero (Intro)
02. The Emptiness Machine
03. Cut The Bridge
04. Heavy Is The Crown
05. Over Each Other
06. Casualty
07. Overflow
08. Two Faced
09. Stained
10. IGYEIH
11. Good Things Go

A zenekar jövőre nagyszabású turnéra indul, de közben azért itt-ott, szórványos jelleggel addig is felbukkannak majd: Európában egy koncert esedékes még az idei év folyamán, november 3-án Párizsban, a La Defense Arenában, utána egy észak- és három dél-amerikai buli vár rájuk. 2025-re eddig két amerikai fesztiválfellépést jelentettek be az áprilisi, Las Vegas-i Sick New Worldre, illetve a májusi, columbusi Sonic Temple-re.

 

Hozzászólások 

 
#2 Eugen 2024-10-26 07:09
Azt lehet tudni, hogy mit szól a dalhoz a Bennington család?
Idézet
 
 
#1 debali 2024-10-25 08:20
Ez eléggé uncsi és kicsit semmitmondó.. Eddig a háromból a leggyengébb.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.