Shock!

szeptember 29.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Rajta vagyunk, hogy inkább előbb, mint később elkészüljön az új lemez”

Nem ül sokat a babérjain Slash: a gitáros és zenekara máris dolgozik az ötödik The Conspirators-lemezen. Myles Kennedy előtte azonban még Magyarországon is fellép novemberben.

slash_k2024_02

Tavasszal az MVM Dome-ban koncertezett a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, akik legutóbb 2022-ben jelentettek meg lemezt 4 címmel. A gitáros idén, saját neve alatt már kihozott egy bluesos feldolgozásalbumot, az Orgy Of The Damnedet, most pedig ráfordultak az ötödik lemezre a zenekarral. Minderről Todd Kerns számolt be közösségi felületein. „Mindig hárman kezdjük a munkát: Slash, Brent Fitz és én – írta a basszer. – Hamarosan Frank Sidoris is itt lesz, utána pedig a nagyszerű Myles Kennedy is csatlakozik. Mágia van készülőben!” „Rajta vagyunk, hogy inkább előbb, mint később elkészüljön az új lemez – tette hozzá Slash. – Hárman megkezdtük az alapok lefektetését, aztán Frank, majd Myles is hozzáteszi majd a magáét. Novemberben vesszük fel a lemezt.”

Utóbbi minden bizonnyal csak a hangszeres szekcióra vonatkozik, az énekes ugyanis ekkor még javában turnén lesz október 11-én érkező harmadik szólólemeze, a The Art Of Letting Go kapcsán. A körút november 10-én érkezik Budapestre, az Akvárium Klubba, az előzenekar a Black River Delta lesz. Jegyek a a Live Nation weboldalán kaphatók, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 debali 2024-09-28 15:08
Myles sem az az unatkozó fajta: most turné, utána Slash lemez, márciusban pedig majd az új Alter Bridge kerül terítékre, legalábbis Tremonti azt mondta, ha végez az év eleji turnéjával, utána, tavasszal stúdióznak az Alterrel.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.