Shock!

október 05.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Tizenhárom év után ismét Ryan McCombsszal adott ki friss dalt a Drowning Pool

Új dallal jelentkezett a Drowning Pool. A Revolution (The Final Amen) tizenhárom éve az első felvétel a zenekartól Ryan McCombs énekessel.

1004drpo

2023 elején, nem sokkal a legutóbbi Strike A Nerve lemez megjelenése után tért vissza a Drowning Pool soraiba Ryan McCombs énekes, és a csapat most bemutatta az első vele rögzített új szerzeményt. „A következő hetekben újabb dalok befejezését tervezzük – mondta CJ Pierce gitáros a 96.7 KCAL-FM rádióban. – Az aktuális turné után, év végéig tartunk egy kis szünetet, aztán tovább folytatjuk a munkát, hogy valamikor jövőre megjelentethessük a következő albumot. Ezután pedig, 2026-ban a bemutatkozó lemezünk, a Sinner megjelenésének huszonötödik évfordulója következik. Szóval elég sok minden vár ránk…”

A Drowning Pool első lemezével, a 2001-es Sinnerrel robbant be a köztudatba, amely a Bodies és a Tear Away dalok sikere után platinalemez lett az Egyesült Államokban. Karrierjüket ugyanakkor igen keményen megakasztotta első énekesük, Dave „Stage" Williams 2002-es halála, amelyet szívproblémák okoztak. A banda ezután először Jason Jonesszal, majd Ryan McCombsszal folytatta, akit 2012-ben váltott a mikrofonnál Jasen Moreno. Utóbbi helyére vették most vissza ismét McCombsot.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.