Shock!

szeptember 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Cemetery Safari: meghallgatható a második előzetes dal D.D. Verni új szólóalbumáról

verni_cMásodik szólóalbumát jelenteti meg július 26-én D.D. Verni, az Overkill főnöke. A Dreadful Companyról most bemutatták a második előzetes szerzeményt.

Dreadful Company lesz D.D. Verni második önálló nagylemezének címe. Az album az M-Theory Audio gondozásában jelenik meg a hónap végén, éppúgy Verni néven, mint elődje, a 2018-as Barricade. Akárcsak legutóbb, D.D. most is javarészt egyedül írta és rögzítette a dalokat, és elsősorban a basszer punkos zenei gyökerei törnek majd rajta a felszínre. A dalok többségének dobtémáit Jason Bittner, az Overkill dobosa játszotta fel, a hangmérnöki feladatokat pedig Chris „Zeuss” Harris látta el.

A Lunkhead című első dal már ismert, ebben Charlie Benante (Anthrax, S.O.D.) is vendégeskedik. Most a Cemetery Safari is meghallgatható.

D.D. és az Overkill szeptember 10-én ismét Budapesten koncertezik, ezúttal az Angelus Apatrida társaságában. A buli helyszíne a Barba Negra lesz. Az elővételes belépők 9900 forintba kerülnek, a koncert napján pedig 11.900 forintért lehet majd jegyet váltani. Részletek és további információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.