Shock!

szeptember 10.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ez a dal a naivitás bölcsességgé, a gyengeség erővé változását ünnepli”

Új dalt mutatott be a Jinjer. A zenekar ősszel Budapesten is ismét fellép, ezúttal a Sepultura búcsúturnéjának vendégeként.

0308jinjer

Friss szerzeménnyel jelentkezett az ukrán Jinjer. „A Someone’s Daughter azon nők lelkivilágára irányítja a figyelmet, akiknek különböző körülmények között, de történelmileg férfiak által kikövezett utakat kellett választaniuk – mondja Tatiana Shmayluk énekesnő. – E nőket gyakran alábecsülik vagy mellőzik, de ettől még hősként, erősen és ellenállóan birkóznak meg a nehézségekkel, bátran felvállalják önmagukat a rájuk leselkedő kihívások közepette, és átlépik a saját kereteiket. Ez a dal a naivitás bölcsességgé, a gyengeség erővé változását ünnepli, anyáink, nővéreink, lányaink és feleségeink nem szűnő elkötelezettségét és félelmet nem ismerő hozzáállását, amint ellenséges környezetben is a pozitív változásokért küzdenek. Ezekről a nőkről gyakran megfeledkezünk, de ettől még kivívták a tiszteletet, az enyémet legalábbis biztosan!”

A Jinjer november 14-én Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en koncertezik a Sepultura búcsúturnéjának egyik vendégeként, az Obituaryvel és a Jesus Piece-szel együtt. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.