Shock!

szeptember 10.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ha szereted az At The Gatest, a Dimension Zerót és mondjuk az Entombedot, ezt a dalt is kedvelni fogod”

Szeptember 26-án jelenik meg a második, =Equation= című BalashToth-EP. A minialbumról Loneliness+Alienation címmel hallgatható meg az első dal.

0131balashtoth

Új EP-vel jelentkezik ősszel Tóth Balázs, a Casketgarden volt gitárosa, aki egymaga játszotta fel az anyag hangszeres alapjait, az énekért pedig a japán Deathmetalvoicer felelt. Az EP fizikai formában, digipack CD-n is megjelenik saját kiadásban, mindössze száz példányban, =Anti-Life/Equation= címmel szintén szeptember 26-án. Mint az elnevezés is jelzi, ezen a verzión az első, Anti-Life című EP három dala is megtalálható majd, valamint egy bónuszdal is helyet kap rajta. A nemzetközi promóciót az amerikai Metal Devastation PR végzi.

„Ha szereted az At The Gatest, a Dimension Zerót és mondjuk az Entombedot, ezt a dalt is kedvelni fogod – mondja a most bemutatott számról Balázs. – A dalcímekben is tükrőződő koncepció lényege a DC képregényekben és filmekben köztudatba hozott anti-life equation, azaz életellenes egyenlet. Ez a képregényekben egy Föld felületébe vájt matematikai formula, amelynek mestere elveheti bármilyen élőlény szabad akaratát. Metaforikusan ez eléggé rezonál napjaink politikai folyamataival, és jó témának tűnt egy metálanyaghoz. Az EP digitális változata négy számot tartalmaz, ami a szokásos dallamos death/thrash támadásoktól Trouble/Carcass-hatású death’n’rollon át folkos témákig terjed.”

 

Hozzászólások 

 
#1 miso 2024-08-10 06:18
Fasza :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.