Shock!

szeptember 16.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Spiritbox: hallgasd meg a Soft Spine című új kislemezdalt!

Soft Spine címmel mutatta be új kislemezdalát a Spiritbox. A zenekar hamarosan a Kornnal és a Gojirával indul amerikai turnéra.

0906spiritbox

Kevés feltörekvő zenekart vesz körbe olyan pezsgés manapság a rockszíntéren, mint a kanadai Spiritboxot. A csapat igyekszik is ütni a vasat, amíg meleg: a tavalyi The Fear Of Fear EP után most ismét új zenét dobtak piacra. Courtney LaPlante énekesnő, Mike Stringer gitáros, Zev Rosenberg dobos és az As I Lay Dyingból igazolt Josh Gilbert basszer Soft Spine címmel tették közzé friss szerzeményüket. Egyelőre nem tudni, hogy mindez egy új album vagy minialbum előszele-e, de annyi bizonyos, hogy a csapat az év első felében a Bring Me The Horizonból kivált Jordan Fishsel stúdiózott.

A Spiritbox jövő héten nagyszabású észak-amerikai turnéra indul a Kornnal és a Gojirával. 2025 elején rövid nyugat-európai kör vár rájuk a Periphery és a Stray From The Path vendégeskedésével, hozzánk legközelebb február 22-én, a müncheni TonHallében lehet elcsípni őket.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 Narada42 2024-09-06 12:53
...és mindezek után: ez a dal pont nem tetszik annyira :D
Idézet
 
 
#3 Narada42 2024-09-06 12:49
Tavaly láttam őket Írországban 2x, és ugyan nem eszem nagykanállal az összes zenét, hogy tudjam, mi az, ami kiszámítható, de nagyon szerethető zenekarnak ismertem meg őket élőben (és még kurva jó fejek is).
Nem csak a social media (bár tény, hogy frissen tartják, pörgetik a nevet rendesen kislemezekkel, single-ekkel, etc.), van erő a prezentálásban is rendesen.

Egy szó mint száz: ha ilyenek a tucatzenekarok, akkor jó világ van. :)

Megcéloztak egy szélesebb réteget, sokat dolgoznak érte - szerintem jól, szimpatikusan. Nekem öröm nézni. Ez a turné a koRnnal és a Gojirával - fhú, de megnézném.

(((Azért pár könnyet ejtek néha azért, hogy a legelső anyaguktól eltávolodtak, az az én ízlésembe telibe talált bele, és nagyon gyakran hallgatom ma is.))))
Idézet
 
 
#2 Árpi 2024-09-06 11:53
Szerintem is teljesen kiszámítható modern metal, semmi extra, valszeg jól nyomják a social media-t, ma már így lehet nagyra nőni!
Idézet
 
 
#1 Mojo 2024-09-06 09:28
Láttam őket júliusban Artmania-n, Szebenben. Őszintén szólva nem értem ezt a nagy felhajtást körülöttük, nem az én zeném maradjunk annyiban. A Korn viszont gyalult, a Satyricon is, Belloval meg Vörös Attilával.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.