Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utcai lövöldözésben sérült meg Jake E. Lee

Súlyosan megsérült egy utcai lövöldözésben Jake E. Lee. Ozzy Osbourne egykori gitárosa szerencsére nincs életveszélyben, és az orvosok várakozásai szerint teljesen felépül majd.

1016_jake_e_lee

Amerikai idő szerint kedden éjjel megsérült egy utcai lövöldözésben Jake E. Lee. Ozzy Osbourne és a Badlands volt gitárosa éppen kutyát sétáltatott Las Vegas utcáin, amikor több golyó is eltalálta. Sajtóinformációk szerint a golyók egyike ugyan megsértette a 67 éves gitáros tüdejét, de összességében nincs életveszélyes állapotban: tudatánál van, és a város egyik kórházának intenzív osztályán ápolják. Az orvosok szerint Jake teljesen felépül majd.

„Harminchét éve találkoztam utoljára Jake E. Lee-vel, ám ettől még engem is sokkoltak a ma történtek – áll Ozzy Osbourne kiadott közleményében. – Újabb érzéketlen fegyveres erőszak... Lélekben Jake-kel és csodálatos lányával, Jade-del vagyok, és nagyon remélem, hogy felépül."

A hatóságok közlése alapján Jake teljesen véletlenszerűen esett a lövöldözés áldozatául, de a folyamatban lévő nyomozás miatt további részleteket egyelőre nem tettek közzé.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.