Shock!

szeptember 12.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Metallica tagjaival játszotta a Walkot Minneapolisban a Pantera

Jelenleg a Metallicával járja az amerikai stadionokat a Pantera, és egy speciális klubbulin a két zenekar egyesítette erőit némi kis vendégeskedés keretében. Phil Anselmóék jövő februárban Budapestre is visszatérnek.

0818pantmet

A Metallica aktuális stadionturnéjának előzenekarai rotálódnak, ám az egyik fix vendégzenekar a Pantera. A páros az utóbbi hetekben Észak-Amerikában koncertezik, és az egyik üres napra Phil Anselmóék szinte egyik napról a másikra leszerveztek maguknak egy ritka és különleges, exkluzív klubbulit Minneapolisban a másnapi közös stadionkoncert előtt. A helyi First Avenue-ban augusztus 15-én adott koncertnek különleges vendégei is akadtak: Robert Trujillo és Kirk Hammett a Walk erejéig csatlakozott a deszkákon Anselmóhoz, Rex Brownhoz, Zakk Wylde-hoz és Charlie Benantéhez. A közös performanszról alább megtekinthető pár felvétel.

A zenekar tavaly május végén Budapesten is adott két forró hangulatú koncertet, és a jövő év elején esedékes európai turné sem kerüli el Magyarországot: ezúttal a Papp László Budapest Sportarénában játszanak majd február 3-án. Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon kaphatók. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.