Shock!

szeptember 16.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Az album egyik csúcspontja ez a dal egyszerre melankolikus és szenvedélyes hangulatával, összetett zeneiségével”

Újabb dalt mutatott be a Tribulation, akiknél novemberben érkezik a következő nagylemez. A zenekar ősszel az Opeth társaságában indul amerikai turnéra.

0627trib

tribulation_cA tavalyi Hamartia EP után, november 1-jén megérkezik a Tribulation új nagylemeze megérkezik a Century Mediánál, Sub Rosa In Æternum címmel.

Az anyagra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. The Unrelenting Choir
02. Tainted Skies
03. Saturn Coming Down
04. Hungry Waters
05. Drink The Love Of God
06. Murder In Red
07. Time & The Vivid Ore
08. Reaping Song
09. Poison Pages
10. I takt med otiden (bónusz)

„A Saturn Coming Down odalopakodik hozzád, és remélhetőleg teljesen a bőröd alá kúszik – mondta Adam Zaars gitáros az eddig bemutatott dalokról. – Ízelítő abból, milyen, korábban soha be nem járt, új zenei területeket térképeztünk fel. Mint tudjátok, mindig igyekeztünk kijjebb tolni a zenei határainkat, hogy velünk együtt változzon és fejlődjön a zene, meg persze fordítva. Ki akarjuk alakítani a saját stílusunkat, a saját zenei tájképünket a metálon belül. Ez a dal a következő lépcsőfokot jelenti ebben a folyamatban. A Tainted Skiesban pedig egyesül a régi és az új. Ez egy elég lényegre törő Tribulation-dal, amit Joseph Tholl írt: beleteszi a saját csavarjait a hangzásba, hogy ködös mélységeken és árnyas égboltok alatt vezessen minket a halálból az új élet felé. A Hungry Watershez hasonlót még sosem alkottunk. Számomra az album egyik csúcspontja egyszerre melankolikus és szenvedélyes hangulatával, összetett zeneiségével.″

A csapat ősztől a szintén friss lemezzel jelentkező Opeth vendégeként indul amerikai turnéra. A Tribulation legutóbbi nagylemeze 2021-ben jelent meg When The Gloom Becomes Sound címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.