Shock!

szeptember 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Borongós, underground amerikai power metal és klasszikus heavy metal kaotikus elegyét rejti a lemez”

A Gates Of Hell Recordshoz szerződött a detroiti Demon Bitch. Az underground heavy metalosok új albuma Master Of The Games címmel jelenik meg még idén.

0710demonbitch

2014-ben jelent meg a detroiti Demon Bitch debütáló EP-je, a Death Is Hanging…, amit 2016-ban, Hellfriends címmel követett az első teljes nagylemez. A zenekar most a Gates Of Hell kiadónál készül második albuma, a Master Of The Games őszi megjelenésére, és most be is mutatták róla az első előzetes szerzeményt, az Into The Archwayt. Logon énekes, Lord Mars és D.B. Cooper gitárosok, illetve Reverend Ceckowski dobos a szintén kultikus White Magicianben is zenélnek, a felállást B. Beastmaster teszi teljessé.

„A Master Of The Games borongós, underground amerikai power metal és klasszikus heavy metal kaotikus elegyét rejti, de található rajta pár eklektikus mozzanat is, az 1970-es éveket idéző elemektől kezdve extrémebb hatásokig – mondja Logon. – Továbbra is nyers, tébolyodott, túlpörgetett megközelítéssel dolgozunk. Ezen az albumon most több az epikus momentum, és több a gyümölcsön a hús is, mire eljutsz a magig.”

További részletek hamarosan.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.