Shock!

szeptember 18.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy ideje már szerepelt a bakancslistánkon egy gospellemez elkészítése”

Új kislemezdallal jelentkezett a Van Zant. Johnny Van Zant és Donnie Van Zant keresztény rockvonalon debütáló albuma november 22-én jelenik meg.

0817vanzant

Utoljára 2007-ben jelentetett meg lemezt a Van Zant zenekar My Kind Of Country címmel. Mint a névből is sejteni lehet, a formáció a Van Zant testvérpárt rejti: Johnny Van Zantot, a Lynyrd Skynyrd frontemberét, illetve a többek között a .38 Specialből ismert Donnie Van Zantot. A zenekar hatodik nagylemeze november 22-én érkezik a Frontiers gondozásában, címe Always Look Up lesz. A hangszeres szekcióban Mark Matejka és Carl Lindquist gitárosok, Jimmy Carter basszusgitáros és Shawn Fichter dobos segítik a testvéreket, a billentyűs hangszerek pedig Jeffrey Roach, Chris Hurst és Dennis Wage keze alatt szólalnak meg. Amellett, hogy a megszokott southern rock stílusban fogant, az album az első a Van Zant tesóktól, amely nyíltan és végig keresztény szellemiségű. „Egy ideje már szerepelt a bakancslistánkon egy gospellemez elkészítése – mondja Donnie. – Mindketten Jézus Krisztus odaadó hívei vagyunk, innen jött az alapgondolat.”

vanzant_cAz albumra az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Awesome God
02. Stand Up
03. Warrior
04. There You Are
05. Speak His Name
06. Why God Brought Me Here
07. Praying
08. It's Up To You
09. Holy Moment
10. Leaning On The Cross
11. Jesus Christ

„Ez a dal talán kicsit többet jelent nekünk, mint a korábbiak, ugyanakkor nagyon másmilyen is azokhoz képest – mondta Johnny az elsőként bemutatott Jesus Christ dalról. – Nem is feltétlenül erre számítana tőlünk a közönség, de ez meg tök jó. Remélem, ismét rátalál Jézusra a világ, mert nagyobb szükségünk van rá, mint valaha. Rengeteg őrült dolog történik manapság, így mindenképpen egymásra kell találnuk Krisztus gyermekeiként, hogy rendbe tegyük ezeket a dolgokat.” Most a There You Are is meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.