Shock!

június 29.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy olyan korszaknak állít emléket a dal, ami mélyen beégett a DNS-ünkbe”

Nemrég új dalt mutatott be a Def Leppard, amelyhez most a hivatalos klip is elkészült. A Just Like 73 első számú érdekessége, hogy Tom Morello vendégeskedik benne.

def_leppard_k2023_05

A Magyarországot is elért tavalyi kör után idén ismét nekifut a turnézásnak a Def Leppard, akik ezúttal a tengerentúli stadionokban indulnak koncertkörútra a Journey társaságában. A turné felvezetésére szolgál a Just Like 73 című új dal is, amelyben Tom Morello, a Rage Against The Machine és az Audioslave legendás gitárosa vendégeskedik. „Egy olyan korszaknak állít emléket a dal, ami mélyen beégett a DNS-ünkbe – mondja Joe Elliott énekes. – Meg szerettük volna ünnepelni azokat a nagyon fontos és dicsőséges időket.” „Amikor 1972-1973 környékén megláttam David Bowie-t a tévében, az addig bennem élő fekete-fehér kép a zenéről hirtelen élénk színesbe váltott – teszi hozzá Phil Collen gitáros. – A szám ezt az ébredést testesíti meg.”

„Hatalmas élmény volt szólózni a Just Like 73-ben – így Morello. – A főiskolai feldolgozászenekarommal majdnem negyven évvel ezelőtt rendszeresen játszottam a Rock Of Agest, és a Def Leppard ma is gyilkos teljesítményt nyújt a stadionokban ezzel az új témával, az egyik legjobbjukkal.”

A számhoz klip is készült, amely alább megtekinthető. Morello július 1-jén az Akváriumban koncertezik, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.