Shock!

szeptember 10.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elbúcsúzott a Rammstein a rajongóktól

A Rammstein német nyelvű nyilatkozatot adott ki a hivatalos honlapján, illetve Instagarmján, megköszönve az elmúlt évek rajongói támogatását, illetve halványan meglebegtették a jövőbeli folytatás lehetőségét.

rammstein_k2022_04
Július 31-én véget ért a Rammstein négy éven át zajló, Rammstein Stadium Tour néven futó turnéja. A turné 2019. május 26-án kezdődött, és a németországi Gelsenkirchenben fejeződött be, ahol a zenekar egymás után öt koncertet adott a Veltins Arénában. A zenekar az alábbi közleményt adta ki német nyelven:

„Szeretnénk kifejezni szívből jövő köszönetünket minden rajongónknak, barátunknak és azoknak, akik eljöttek a koncertjeinkre. Köszönjük a támogatást, a szeretetet és a bátorítást ezen a 2024-es turnén.
Mindenhol éreztük mindezt, és az érzelmek hullámai magukkal sodortak minket. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy nektek játszhattunk, hogy részesei lehettünk ezeknek a boldog pillanatoknak és a közös örömnek. Általatok lettünk az a zenekar, amely újra felfedezte a zene és a színpadi szereplés örömét. Minden egyes koncert gyógyító hatással volt számunkra. Köszönjük nektek mindezt. Tavaly nyár óta aktívan foglalkozunk a zenekar ellen felhozott vádakkal. Komolyan vesszük ezeket az eseteket, még akkor is, ha sok minden alaptalan és durván eltúlzott. Ez egy olyan belső folyamat, amely hosszú ideig el fog kísérni minket. Mindannyian a magunk módján kezeljük és másképp dolgozzuk fel. Külön szeretnénk megköszönni családjainknak és szeretteinknek a rendíthetetlen támogatást és szeretetet, mivel őket is mélyen érintették a vádak és a média ezzel való bánásmódja. Köszönjük a stábunknak, a menedzsmentünknek, minden alkalmazottunknak és mindenkinek, aki támogatott minket ezen az úton és hűséges maradt hozzánk. Ez a hatalmas stadionturné ezzel a nagyszabású show-val és a különleges színpaddal most véget ért, 5 év és 135 koncert után, 6 millió rajongó részvételével.

A Rammstein nem ez.
Ez nem mi vagyunk. Ti nem ezek vagytok.
Az utazás folytatódik...

Adieu, Viszlát, AUF WIEDERSEHEN!!!"

A turné tavaly két alkalommal is eljutott hozzánk. A stábból hat országban (Milton Keynes, Bécs, Oslo, Prága 2022, Budapest, Prága 2024, Belgrád) néztük meg őket, és a beszámolókban részletesen rögzítettük a turné során lezajló dalcseréket.

 

Hozzászólások 

 
#1 Closed ai 2024-08-08 08:49
Koncertfilm lesz?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.