Shock!

október 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Instrumentális, progresszív fúziós metál DiGiorgiótól és Thesselingtől

Az Agonia kiadóhoz szerződött a Quadvium. Az instrumentális, fúziós metálprojektben Steve DiGiorgio és Jeroen Paul Thesseling egyesítette erőit.

0605steve

Két basszusgitár-virtuóz, Steve DiGiorgio (Testament, Death) és Jeroen Paul Thesseling (Obscura, Pestilence) alapította néhány évvel ezelőtt a Quadvium zenekart. Az ebből is sejthetően meglehetősen basszuscentrikus projekt azóta kiegészült Yuma van Eekelen dobossal (Our Oceans, Pestilence) és Jennings Smith gitárossal (Myth Of I, Kaathe), és lassan elkezdett alakot ölteni az első lemez is. A csapat most leszerződött a lengyel Agonia kiadóhoz, ahol ősszel érkezik az első album, méghozzá Travis Smith borítójában. „Instrumentális, progresszív fúziós metálbandaként nagyra értékeljük a lehetőséget, illetve kiadó és vezetője, Filip Jesion támogatását, hiszen most végre eljuttathatjuk a közönséghez ezt az egyedi zenei koncepciót" – mondják.

DiGiorgio addig is nyáron a Death To All-lal mozog a tengerentúlon, de év végén Budapesten is fellép a Testamenttel, méghozzá a Kreator és az Anthrax közös turnéjának vendégeként. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.