Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő októberben az MVM Dome-ban koncertezik az Offspring

Október 11-én jelent meg a The Offspring új nagylemeze, a Supercharged. A zenekar jövőre Budapesten is bemutatja a friss dalokat és a régi slágereket.

0609offspring

2021-ben, Let The Bad Times Roll címmel jelentetett meg legutóbb stúdióalbumot a The Offspring. A dél-kaliforniai punk rockerek múlt pénteken rukkoltak elő a folytatással: a Supercharged Dexter Hollandék tizenegyedik nagylemeze a sorban. „Azt akartuk, hogy elejétől végéig színtiszta energia áradjon az albumból – mondja a frontember –, a címe is ezért lett épp ez. Ezen az anyagon mindent körbejárunk a megvalósult álmoktól kezdve a legkomolyabb szenvedésekig, de végig életigenlő módon, megünnepelve, ahol tartunk.”

A Bob Rock produceri felügyelete mellett készített album turnéján a zenekar hét évvel legutóbbi budapesti bulija után ismét fellép Magyarországon is: 2025. október 31-én az MVM Dome-ban koncerteznek. A koncertre a jegyvásárlás elsőként az új lemezre előrendelést leadott rajongók számára lesz elérhető október 15-én 10 órától, míg a regisztrált Live Nation tagok számára október 16-án, 10 órakor nyílik meg az elővásárlási lehetőség. A teljes körű jegyértékesítés október 18-án, 10 órakor indul a www.livenation.hu oldalon.

Facebook-esemény

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.