Shock!

szeptember 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kikerült a Butcher Babiesből Carla Harvey

Elváltak egymástól a Butcher Babies és Carla Harvey útjai. A felek nem szolgáltak indokkal, és egyelőre azt sem tudni, tervez-e a formáció újabb énekesnőt leigazolni Heidi Shepherd mellé.

1027carla

Tavaly, egy szemműtét miatt kihagyni kényszerült a Butcher Babies Fear Factoryval közös, Budapestet is megjárt európai turnéját Carla Harvey, a zenekar egyedül Heidi Shepherddel a fronton állt színpadra. Carla ugyanakkor azóta sem tért vissza a csapatba, és ez már így is marad, most ugyanis bejelentették: távozik a fedélzetről. „Carla az utunk elválaszthatatlan részese volt a maga kivételes tehetségével, szenvedélyével és energiájával – áll a nyilatkozatban. – Hálásak vagyunk a közösen átélt élményekért és mindazért a hatásért, amit a zenénkre és a rajongóinkra gyakorolt. Nagyon hiányzik majd, és csakis a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve.”

Carla szintén nem szolgált indokokkal saját posztjában, mindössze az elválás tényét rögzítette, és leszögezi: nem hagy fel a zenéléssel, hamarosan visszatér a fedélzetre. Egyelőre nem tudni, milyen formában várható ez, miképp az sem, hogy kap-e új énekestársat Heidi Shepherd a Butcher Babiesben.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2024-07-21 11:14
Hát ez elég baj :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.