Shock!

szeptember 21.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilépett a C.O.C.-ből Mike Dean

Távozott a Corrosion Of Conformity soraiból Mike Dean. A zenekar ugyanakkor tovább dolgozik a jövőre várható új nagylemezen.

0922mikedean

Basszusgitáros nélkül dolgozik tovább új lemezén a Corrosion Of Conformity, miután Mike Dean otthagyta a csapatot. „Úgy döntöttem, távozom a zenekarból, amit negyven-valahány évvel ezelőtt alapítottam Reed Mullinnal és Woody Weathermannel – áll Mike nyilatkozatában. – Hihetetlenül büszke vagyok mindarra, amit együtt elértünk, és kíváncsian várom, hogyan folytatják. Amikor a Deliverance album munkálatainak végső fázisában ismét csatlakoztam a C.O.C.-hez, visszaköltöztem Raleigh-be, hogy mindent alárendeljek a kreatív szempontoknak, de az idő, a távolság, a mellékprojektek és általánosságban véve az élet változásokat hozott. Mióta Reed elsodródott a bandától, majd elhunyt, nehezemre esett új zenékem dolgozni a zenésztársaimmal, akikkel több száz mérföldre élünk egymástól. Jelenleg egy új, raleigh-i illetőségű, mozgékonyabb zenekart akarok összerakni, ahol több hangsúlyt kapnak az ötleteim, mint az utóbbi időben. Emellett más előadókkal is szeretnék felvételeket készíteni hangmérnökként és producerként. Woodroe-nak, Peppernek és a C.O.C. stábjának csakis a legjobbakat kívánom, és ami a legfontosabb: hatalmas köszönet a zenekar bármely felállásáért rajongóknak, hiszen ők tették lehetővé ezt az egészet ennyi éven át.”

Pepper Keenan énekes/gitáros és Woody Weatherman gitáros rövid nyilatkozatuk szerint elfogadják Dean döntését, és sok sikert kívánnak neki a jövőre nézve. „Ezzel együtt, a Corrosion története nem ért véget, a szerelvény nem áll meg – teszik hozzá. – Sosem vettük félvállról a zenélés és az alkotás lehetőségét, és most sem inogtunk meg. Már zajlanak az új C.O.C. felvételei, és 2025-ben meg is jelenik a lemez.”

A zenekar jelenleg a négyes felállás visszatérését jelentő, 2018-as No Cross No Crown lemez folytatásának dalain dolgozik. Reed Mullin dobos 2020-as halála után a csapat a 2005-ös In The Arms Of God albumról ismert Stanton Moore-ral kezdett bele a dalszerzésbe, ám az azóta lenyomott turnékon Mullin egykori helyén az utóbbi éra koncertjeire beugrott John Green játszott. Dean utódjáról egyelőre nincs hír.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.