Shock!

szeptember 13.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálta új dobosát az Overkill

Jeramie Kling lett a pár hete távozott Jason Bittner utódja az Overkillben. A New Jersey-i thrasherek szeptember 10-én Budapesten is újból fellépnek.

0824kling

A Venom Inc.-ből, a The Absence-ből és a Massacre-ből is ismert, a dobolás mellett stúdiós- és koncerthangmérnöki, illetve produceri rutinnal is rendelkező Jeramie Klinggel folytatja tovább az Overkill. A döntésre Jason Bittner kilépése miatt volt szükség. A közlemény szövegezéséből nem teljesen egyértelmű, hogy Kling fix tagként csatlakozik-e a zenekarhoz, vagy egyelőre csak kisegíti őket, de az már biztos, hogy az idei koncerteken ő játszik majd velük.

A csapat másik kérdéses pontja jelenleg egyébként épp a főnök, D.D. Verni, aki nem vesz részt a soron következő európai turné összes dátumán. A nemrég új szólóalbummal jelentkezett basszer régóta vállproblémákkal küzd, ezek miatt már tavaly is játszottak koncerteket Christian Giesler (ex-Kreator) vendégeskedésével, idén Dél-Amerikában pedig David Ellefson (ex-Megadeth) ugrott be D.D. helyére. Mint Bobby „Blitz” Ellsworth énekes a portugál Caminhos Metálicosnak adott interjúban elárulta, Verni nagyjából tíz koncerten vesz majd részt az őszi európai bulik közül, a többin helyettesítő basszerrel állnak majd színpadra. Utóbbi személye azonban jelenleg még nem ismert.

Egyelőre nem tudni, hogy a szeptember 10-ei magyar koncert melyik kategóriába esik majd, annyi azonban bizonyos, hogy a buli a Barba Negrában lesz, és az Overkill előtt az Angelus Apatrida melegíti majd a közönséget. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.