Shock!

október 05.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

One Assassination Under God - Chapter 1: november végén érkezik az új Marilyn Manson

November 22-én jelenik meg a Marilyn Manson új nagylemeze. A hosszabb kihagyás után érkező album a One Assassination Under God - Chapter 1 cím alatt lát napvilágot a Nuclear Blast gondozásában.

0803manson

Nyáron két új számot is közzétett, illetve több év kihagyás után turnéra indult a Marilyn Manson. Most már azt is tudjuk, hogy a kanyarban van a 2020-as We Are Chaos album folytatása: a lemez november végén érkezik One Assassination Under God - Chapter 1 címmel. A frontember Tyler Bates segítségével írta és rögzítette az anyagot, turnézenekarának tagjai pedig Bates mellett Gil Sharone dobos (ex-The Dillinger Escape Plan), Reba Meyers gitáros (Code Orange) és Matt „Piggy D.” Montgomery basszer.

marilynmanson_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. One Assassination Under God
02. No Funeral Without Applause
03. Nod If You Understand
04. As Sick As The Secrets Within
05. Sacrilegious
06. Death Is Not A Costume
07. Meet Me In Purgatory
08. Raise The Red Flag
09. Sacrifice Of The Mass

A már ismert As Sick As The Secrets Within és Raise The Red Flag után most a Sacrilegous című dalhoz készült videót mutatták be. Manson 2007-es Eat Me, Drink Me lemezéről nemrég a Klasszikushock rovatunkban is megemlékeztünk.

 

Hozzászólások 

 
#1 cápaidomár 2024-10-03 03:15
November 22 a Kennedy gyilkosság évfordulója. Utoljára a Holy Woodon foglalkozott e témával - az említett albumra már jó ideje tesz utalásokat nem véletlenül. A cím egy kifacsart mansoni szójáték, ami az amerikai egyházra vonatkozik (One Nation Under God). Dehogy a WAC folytatása lesz! Az hiányozna még ..:-D Egy új kezdet első fejezete lesz, tehát konceptalbumra számíthatunk.
A borítóképet az As Sick... klipjében festi. Ebben az új klipes dalban pedig ki is nyilatkozza az ő visszatérését. Utalást tesz a Tarot Nagy Arkánum első lapjára: a Mágusra.Tényleg vissza fog térni, és én ezt már tűkön ülve várom! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.