Shock!

szeptember 18.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Remélem, ismét rátalál Jézusra a világ, mert nagyobb szükségünk van rá, mint valaha”

Új kislemezdallal jelentkezett a Van Zant. Johnny Van Zant és Donnie Van Zant a Jesus Christ dallal debütál a keresztény rockvonalon.

0817vanzant

Utoljára 2007-ben jelentetett meg lemezt a Van Zant zenekar My Kind Of Country címmel. Mint a névből is sejteni lehet, a formáció a Van Zant testvérpárt rejti: Johnny Van Zantot, a Lynyrd Skynyrd frontemberét, illetve a többek között a .38 Specialből ismert Donnie Van Zantot. Egyelőre nem tudni, elkészülhet-e valaha is a banda hatodik albuma, de most Jesus Christ címmel bemutattak egy friss tételt. „Ez a dal talán kicsit többet jelent nekünk, mint a korábbiak, ugyanakkor nagyon másmilyen is azokhoz képest – mondja Johnny. – Nem is feltétlenül erre számítana tőlünk a közönség, de ez meg tök jó. Remélem, ismét rátalál Jézusra a világ, mert nagyobb szükségünk van rá, mint valaha. Rengeteg őrült dolog történik manapság, így mindenképpen egymásra kell találnuk Krisztus gyermekeiként, hogy rendbe tegyük ezeket a dolgokat.”

A kiadó a Frontiers.

 

Hozzászólások 

 
#1 Mesterséges unintelligencia 2024-08-16 08:09
Hát egy isteni beavatkozás tényleg ráférne az emberiségre. De akár jöhet a mesterséges intelligencia is, mindegy. Csak a politikusoktól és a pénzemberektől vegyék el a hatalmat, mert az őrület kezd teljesen elharapódzni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.