Shock!

szeptember 08.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Running The Gauntlet: még egy stáblistás dal a ’80-as évek szellemében Stan Bushtól

0516stanbushMég egy új dallal jelentkezett Stan Bush. A Running The Gauntlet ugyanúgy az énekes klasszikus slágereit eleveníti fel, mint a pár hete bemutatott No Surrender.

Vadonatúj szerzeményt mutatott be nemrég Stan Bush. A 71 éves AOR-legenda friss dalának címe No Surrender, ami nyílt visszautalás az annak idején az 1989-es Kickboxerhez írt Never Surrenderre, és a teljes nosztalgia jegyében egy underground akciófilm, a The Last Kumite betétdalaként lát napvilágot. A Ross W. Clarkson és Sean David Lowe nevéhez fűződő alkotás deklaráltan az említett éra klasszikus akciófilmjei előtt tiszteleg, és a Netflixen tekinthető meg. Stan most a film másik betétdalát, a Running The Gauntletet is közzétette.

Bush 1983-as nagylemezével tűnt fel a színtéren, és ugyan sosem lett belőle nagy sztár, a VHS-korszak olyan ikonikus alkotásainak soundtrackjéhez járult hozzá emlékezetes betétdalokkal, mint a Transformers egész estés rajzfilmváltozata, a Száguldó bosszú, a Véres játék vagy az említett Kickboxer. Legutóbb 2020-ban jelentetett meg önálló albumot Dare To Dream címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.