Shock!

szeptember 18.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Texas és Oklahoma vadnyugati hangulata kel életre az albumon”

Október 4-én új albummal jelentkezik a Texas Hippie Coalition. A zenekar az előző néhánynál westernesebb hangulatú lemezt ígér.

0814texhipcoal

texashippiecoalition_cTavaly jelent meg a texasi Texas Hippie Coalition legutóbbi nagylemeze, a The Name Lives On, amelyet már ősszel követ a sorban a zenekar nyolcadik albuma. A Gunsmoke címet kapott lemez az MNRK Heavy kiadónál érkezik, és az előzetes hírek szerint még több southern rockos, countrys elemet rejt majd, mint bármelyik korábbi albumuk. Emellett tematikai szempontból is westernes irányt vesz rajta Big Dad Ritch énekes, Cord Pool gitáros, Nevada Romo gitáros, Rado Romo basszer és Joey Mandingo dobos.

„A szövegeket, az atmoszférát és a zenekar gyökereit tekintve is egyaránt hazatértünk ezzel a lemezzel – mondja a frontember. – Texas és Oklahoma vadnyugati hangulata kel rajta életre: megszórtuk némi red dirt countryval a sztorikat meg magát a metált is. Visszatértünk azokra a poros földekre, ahonnan származunk.”

A címadó Gunsmoke máris meghallgatható. Magára a lemezre egyébként tíz dal kerül majd, további részletek hamarosan. A zenekar egyelőre csak észak-amerikai koncerteket jelentett be.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.