Shock!

szeptember 08.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Deserving Of The Grave: új Dååth-klip Jeff Loomisszal

Május 3-án új albummal jelentkezett a Dååth. A hosszas lemezínség után visszatérő zenekar most a Jeff Loomisszal közösen rögzített Deserving Of The Grave dalhoz készített videót.

0320daath

Igen alaposan átalakult felállással tért vissza a lemezfrontra múlt hónapban a Dååth. Az atlantai prog/death-gépezet legutóbbi, a banda nevét viselő nagylemeze 2010-ben jelent meg, most pedig megjelent a folytatás, a The Deceivers, ami már az ötödik album tőlük a sorban. A tagok között Eyal Levi gitáros és Sean Zatorsky énekes mellett négy friss igazolást találunk Kerim „Krimh" Lechner dobos, Jesse Zuretti és Rafael Trujillo gitárosok, illetve David Marvuglio basszer személyében. „A mai Dååth zenéjében több a nagyzenekari elem, és sokkal sűrűbb is – mondja Levi. – Több a csodálatos tiszta dallam is. A The Deceivers irtózatosan súlyos, de gyönyörűen hangszerelt album, és tele van olyan melódiákkal, amik mindenkit kísérteni fognak, ha lesz szerencséjük meghallani őket."

A gitárszólók frontját olyan vendégek erősítik, mint Jeff Loomis (Nevermore, Arch Enemy), Mark Holcomb (Periphery), Dean Lamb (Archspire), Per Nilsson, (Scar Symmetry, Meshuggah), Spiro Dussias (Platonist) s Dan Sugarman (Ice Nine Kills), de a Doom sound designere, Mick Gordon is közreműködött itt-ott. A zenekar most a Loomisszal megerősített Deserving Of The Grave klipjét mutatta be.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.