Shock!

október 24.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hans Zimmer újra Budapestre hozza monstre hangversenyét

2025 novemberében újra Budapesten koncertezik Hans Zimmer, aki a The Next Level címen futó turnéjával ezúttal az MVM Dome-ban hódítja meg a nézőket.

0924_hans_zimmer

2025-ben és 2026-ban visszaté Európa legnagyobb arénáiba a többszörös Oscar- és Grammy-díjas zeneszerző, Hans Zimmer a Live – The Next Level turnéval. A vadonatúj show úttörő elektronikus hangzással és lenyűgöző fénytechnikával kápráztatja el a közönséget, túlszárnyalva a maestro korábbi, rendkívül sikeres előadásait is. Zimmer jelenleg Észak-Amerikában turnézik, ahol minden koncertje teltházas. „Számomra minden előadás egy új felfedezőút, a The Next Level című show-val szeretném meglepni a rajongóimat, és olyan hangzásvilágba bevezetni őket, amilyet még soha nem tapasztaltak" – mondja Zimmer.

Zimmer Budapestet is elért, 2023-as európai turnéja szintén hatalmas sikert aratott, ahol több mint 400 ezer rajongó ünnepelte őt telt házas arénákban. Filmzenéi évtizedek óta meghatározóak a hollywoodi kasszasikerek világában. Az új produkció pedig teljesen friss élményt kínál – új víziót, új utazást, amit egyetlen rajongónak sem érdemes kihagyni.

Azok a rajongók, akik szeretnék előre megvásárolni a jegyeiket, már most regisztrálhatnak a hivatalos várólistán a kizárólagos rajongói elővásárlásra a www.HZL-NEWS.com oldalon. A hivatalos jegyértékesítés 2024. szeptember 26-án, 14:00-kor kezdődik. Minden turnédátum és jegy elérhető lesz a www.hanszimmerlive.com oldalon.

Hans Zimmer - The Next Level
Budapest, MVM Dome
2025. november 12., 8 óra 30 perc

Részletek itt.


 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.