Shock!

szeptember 13.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő héten bejelentheti visszatérését a Linkin Park

Beindult a visszaszámlálás a Linkin Park hivatalos felületein. Az amerikai rockszakmában azt valószínűsítik, hogy a zenekar jövő héten bejelenti visszatérését a koncertszínpadokra.

0825lp

Titokzatos visszaszámlálót indított weboldalán és közösségi médiás felületein a Linkin Park, illetve a floridai Welcome To Rockville fesztivál. Jelen állás szerint az tűnik az egyetlen logikus következtetésnek, hogy amikor augusztus 28-án, szerdán, magyar idő szerint az esti órákban lejár a 100 óráról indított időzítő, bejelentik majd a zenekar visszatérő fellépését a rendezvényre. A Welcome To Rockville 2025-ös kiadását jövő május 15-18. között rendezik Daytona Beachen. Egy esetleges 2025-ös visszatérés már csak amiatt is adná magát, mert jövőre lesz huszonöt éves a zenekar klasszikus debütáló albuma, a Hybrid Theory.

Mindez rímel a Billboard tavaszi értesüléseire, amikor is azt valószínűsítették, hogy 2025-ben újjáéledhet a Chester Bennington énekes 2017-es öngyilkossága óta leállt csapat. A zeneipari szaklap akkor úgy tudta, hogy a csapat koncertügynöksége, a WME már tárgyalt a hozzájuk befutott ajánlatokról, így egy önálló arénaturnéról és számos fesztivál headlineri pozíciójáról. Mike Shinoda rapper/multihangszeres, Brad Delson gitáros és Dave Farrell basszer a hírek szerint egészen biztosan ott lesz majd a bulikon, amennyiben azok megvalósulnak, Rob Bourdon dobost és Joe Hahn DJ-t azonban nem említette a cikk – azóta sem egyértelmű, hogy van-e ennek önmagán túlmutató jelentősége. A legérdekesebb információmorzsát azonban kétségtelenül az jelenti, hogy a csapat a hírek szerint női énekessel állna színpadra Chester posztján. Az erre vonatkozó hírek a Billboard cikkétől függetlenül is terjedni kezdtek néhány hónappal ezelőtt amerikai zeneipari körökben.

Mike Shinoda a Revolver magazinnak kicsivel korábban még egyértelmű nemmel felelt egy esetleges Linkin Park-visszatérést firtató kérdésre. „Pletykák mindig vannak – mondta a csapat főnöke. – Mindenki kérdezget, mi a következő lépés, de nem tudok jobbat felelni ilyenkor annál, mint hogy majd szólok, ha lesz miről beszélni. Ha bejelentünk, az majd a hivatalos zenekari honlapon történik. A más forrásból származó információkat mindenki kezelje fenntartásokkal.”

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.