Shock!

szeptember 15.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megerősített szerepben marad a Primal Fearben Magnus Karlsson

Noha múlt héten mindenki kilépett a Primal Fearből Ralf Scheepers és Mat Sinner mellől, a zenekar két főembere azért nem maradt teljesen egyedül: Magnus Karlsson szolgálataira továbbra is számíthatnak.

0313karlsson

Néhány nappal ezelőtt egyszerre távozott a Primal Fearből Alex Beyrodt gitáros, Tom Naumann gitáros, Michael Ehré dobos és Alex Jansen turnébasszusgitáros. Úgy tűnt, a csapat jelenleg kizárólag a két alapítóból, Ralf Scheepers énekesből és Mat Sinner basszer/producerből áll, ám a helyzet végső soron mégsem ez. Az elmúlt évtized folyamán amolyan csendestársként erősítette a banda sorait Magnus Karlsson. A svéd dalszerző/gitáros/producer stúdiótagként segítette a német heavy metalosokat, és mint most kiderült, tulajdonképpeni tagságát a zenekart felforgató aktuális változások sem érintik. „Többen is kérdeztétek, úgyhogy megerősítjük: Magnus Karlsson továbbra is a zenekar tagja! – tette közzé a csapat. – Mindössze annyi a különbség az egy héttel ezelőtti állapotokhoz képest, hogy mostantól kezdve állandó jelleggel csatlakozik a Primal Fearhez. Vagyis szerepel majd az albumokon, mint mindig, és innentől megint részt vesz majd a koncerteken és turnékon is.”

A zenekar legutóbbi nagylemeze tavaly ősszel jelent meg Code Red címmel. Ezt követően, idén tavasszal a frissen alakult, számos nagynevű bandát szerződtetett Reigning Phoenix Music (RPM) kiadóhoz igazoltak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.