Shock!

szeptember 13.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Primal Fear: mindenki lelécelt Scheepers és Sinner mellől

Négyen is távoztak a Primal Fear Soraiból. A zenekar egyelőre nem indokolta konkrétumokkal a nagy horderejű változást.

0721primalfear

Közleményben jelentette be a Primal Fear, hogy földrengésszerű változások történtek soraikban. A német heavy metalosoktól egyszerre távozott a fedélzetről Alex Beyrodt gitáros, Tom Naumann gitáros, Michael Ehré dobos és Alex Jansen turnébasszusgitáros. Vagyis a csapat jelenleg kizárólag a két alapítóból, Ralf Scheepers énekesből és Mat Sinner basszer/producerből áll. „Olyan belső zenekari döntések állnak a háttérben, amelyekkel nem értettünk egyet, de így sem volt egyszerű elhatározni magunkat – írják. – Szeretnénk leszögezni: a véleménykülönbségek ellenére szó sincs összeveszésről vagy haragról. Köszönjük nektek az együtt töltött időt, a számos albumot, turnét, koncertet és fesztivált szerte a világon, és persze a rajongói szereteteteket. Matnek és Ralfnak pedig a legjobbakat kívánjuk a jövőre nézve!”

Az egészségügyi problémái miatt az elmúlt két év turnézását kihagyni kényszerült Sinner a többiek bejelentése előtt nem sokkal már utalt rá saját közösségi felületein, hogy meglepő hírek várhatók a Primal Feartől. „Most arra összpontosítunk majd, hogy felvegyük az új lemezt. Lelkesen várjuk a munkát!” – tette hozzá.

A zenekar legutóbbi nagylemeze tavaly ősszel jelent meg Code Red címmel. Ezt követően, idén tavasszal a frissen alakult, számos nagynevű bandát szerződtetett Reigning Phoenix Music (RPM) kiadóhoz igazoltak.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.