Shock!

szeptember 15.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtrollkodta rajongóit a Linkin Park, csak jövő héten derülhet ki, miként térnek vissza

Semmit sem jelentett be többnapos visszaszámlálása végén a Linkin Park. Többen is azt valószínűsítik ugyanakkor, hogy jövő héten tényleg lehull a lepel arról, miként tér vissza a zenekar.

0224lp

Százórás visszaszámlálást indított honlapján a Linkin Park, ami magyar idő szerint szerda este nyolc óra után járt le… hogy aztán újrainduljon, ezúttal már előre pörgetve a másodperceket. Mivel 00:09:05-nél az óra remegni és villódzni kezdett, a rajongótábor most arra következtet, hogy szeptember 5-én, azaz jövő csütörtökön jelent be valamit a csapat. Mike Shinodáék egyébként később a „Csupán idő kérdése…” üzenetet tették még közzé felületeiken.

Az amerikai zenei sajtóban már tavasszal is azt valószínűsítették, hogy 2025-ben újjáéledhet a Chester Bennington énekes 2017-es öngyilkossága óta leállt csapat. A Billboard akkor úgy tudta, hogy a csapat koncertügynöksége, a WME már tárgyalt a hozzájuk befutott ajánlatokról, így egy önálló arénaturnéról és számos fesztivál headlineri pozíciójáról. Mike Shinoda rapper/multihangszeres, Brad Delson gitáros és Dave Farrell basszer a hírek szerint egészen biztosan ott lesz majd a bulikon, amennyiben azok megvalósulnak, Rob Bourdon dobost és Joe Hahn DJ-t azonban nem említette a cikk – azóta sem egyértelmű, hogy van-e ennek önmagán túlmutató jelentősége. A legérdekesebb információmorzsát azonban kétségtelenül az jelenti, hogy a csapat a hírek szerint női énekessel állna színpadra Chester posztján. Az erre vonatkozó hírek a Billboard cikkétől függetlenül is terjedni kezdtek néhány hónappal ezelőtt amerikai zeneipari körökben. Egy esetleges 2025-ös visszatérés már csak amiatt is adná magát, mert jövőre lesz huszonöt éves a zenekar klasszikus debütáló albuma, a Hybrid Theory.

Az elmúlt napokban mindössze egyvalami derült ki biztosan: hogy nem az épp búcsúköreit futó Sum 41 énekese, Deryck Whibley kerül majd a Linkin Parkban Chester posztjára. Mivel Deryck szintén bejelentést ígért szerdára, többen is azt valószínűsítették, ő lesz Shinodáék új énekese, Whibley azonban lehűtötte a kedélyeket. „Tudomásomra jutott, hogy sokan azt hiszik: esetleg csatlakoznék egy újjáalakuló zenekarhoz – írta. – Mindössze annyit szeretnék hozzátenni ehhez, hogy a népszerű vélekedések ellenére nem lépek be az Oasisbe… vagy a Linkin Parkba. Vagy ami azt illeti, máshová. Lesz egy saját bejelentésem, turnéról és könyvről, de ezt most elhalasztom a hétvégére, az amerikai turnénk előtte. Ugyanakkor kíváncsian várom, mivel rukkolnak elő a jövőben ezek a fantasztikus csapatok.”

 

Hozzászólások 

 
#1 the raven 2024-08-30 13:54
"Megtrollkodta".....imádlak benneteket hosszú évek óta,de ez mi?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.