Shock!

szeptember 18.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Gallows: hallgasd meg a Black Label Society új dalát!

The Gallows címmel új dalt mutatott be a Black Label Society. A zenekar új albuma elvileg még idén megjelenhet, bár ezzel kapcsolatban egyelőre nincsenek friss információk.

0911bls

Legutóbb 2021-ben, Doom Crew Inc. címmel adott ki új lemezt a Black Label Society. A zenekar most közzétett egy friss kislemezdalt The Gallows címmel, ami rímel Zakk Wylde-ék tavaszi nyilatkozataira a folyamatos munkálatokról. „Amikor épp otthon vagyok, mindig készítem a felvételeket a következő lemezhez” – mondta akkor a gitáros, Jeff Fabb dobos pedig szintén úgy nyilatkozott, hogy nagyban dolgoznak az előző anyag folytatásán. „Nem tudom a pontos megjelenési dátumot, de azt hallottam, hogy valamikor idén kijöhet. És feltételezem, utána meg is turnéztatjuk. Igazság szerint jelen pillanatban is dolgozunk rajta. Készülök a következő napokban átmenni Zakkhez, hogy befejezzük pár dalát, és utána nagyjából meg is vagyunk.”

Mivel Zakk a tavaly Budapesten is fellépett Panterával is folyamatosan koncertezik, a Black Label Societynek egyelőre egy lekötött fellépése van idén, méghozzá e hétvégén, szeptember 14-én, a saját szervezésű Berzerkus fesztiválon, a pennsylvaniai Bushkillben. A rendezvény további fellépői között olyanokat találunk, mint Cody Jinks, a Clutch, a Rival Sons vagy a Black Stone Cherry. Wylde és a Pantera jövő év elején ismét útba ejti Budapestet, ezúttal a Papp László Budapest Sportarénában játszanak majd február 3-án. Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon kaphatók. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Vitya121 2024-09-12 06:48
Nem szitoknak lett szánva, a dal jó amúgy
Idézet
 
 
#2 Equinox 2024-09-11 21:49
Idézet - Vitya121:
Liberális Redneck

Ennek melyik fele a szitokszó?

A szám egyébként nagyon jó, ilyet akarok a lemezen is párat még.
Idézet
 
 
#1 Vitya121 2024-09-11 15:41
Liberális Redneck
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.