Shock!

október 22.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Unfinished: kiadatlan dal Eddie és Alex Van Halentől

Unfinished címmel meghallgatható a Van Halen testvérek egyik kiadatlan dala. A szám Alex Van Halen e héten megjelenő önéletrajza, a Brothers mellékleteként jelenik meg.

1022vh

Október 22-én jelenik meg Alex Van Halen önéletrajza, a Brothers. A kötet mellékleteként a Van Halen dobosa egy Unfinished című instrumentális számot is közzétett, ez alább teljes egészében végighallgatható. Alex a Billboardnak adott interjújában meglebegtette: vannak még a tarsolyában további kiadatlan felvételek. „Ha úgy érzem, itt az ideje, ezek is megjelennek majd. De nem sietek sehová. Kötelességem megfelelni Ed mércéjének… Ki kell válogatni a megfelelő felvételeket, ugyanis nem játszottunk minden nap a legjobban. Sosem úgy mentünk be a stúdióba, hogy na, most akkor elejétől végéig felveszünk egy lemezt… Egy-egy rész van itt, egy másik ott, és félretettük ezeket a megfelelő időkre. Utána ilyenkor az ember azt mondja: na, az ott tök jó volt, aztán leporolja, és épít köré valamit.”

Alex kacérkodik a gondolattal, hogy némi AI-segítséggel fejez be néhány efféle részletet, illetve másokat is be akar vonni a munkába, de még semmi sem dőlt el. „Tudom, hogy az emberek hallani akarják ezeket a zenéket, ugyanakkor az érme másik oldala, hogy nem igazán szólnak úgy, mint a Van Halen” – szögezte le a dobos.

Az idősebb Van Halen fivér egyúttal azt is kijelentette: noha rengeteg felszerelését eladta, és egészségügyi problémái is vannak, esze ágában sincs felhagyni a dobolással. „Nem hagyom abba. Fogalmam sincs, honnan ered ez a hír… Dobverővel a kezemben halok majd meg. A gerincfájdalmaim és egy 2022-es sérülés miatt valóban akadtak nehézségeim, de a modern orvostudománynak köszönhetően kábé öt év, és rendben leszek.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.