Shock!

szeptember 10.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A Tainted Skiesban egyesül a régi és az új”

Újabb dalt mutatott be a Tribulation, akiknél még idén megjelenik a következő nagylemez. A zenekar ősszel az Opeth társaságában indul amerikai turnéra.

0627trib

tribulation_cA tavalyi Hamartia EP szerzeményei és a júniusban debütált Saturn Coming Down után ismét új dalt mutatott be a svéd Tribulation. A Tainted Skies leleplezése kapcsán a zenekar bejelentette: hamarosan az új nagylemez is megérkezik a Century Mediánál, ennek címe Sub Rosa In Æternum lesz. A pontos megjelenési dátum még nem ismert, de valószínűleg ősszel esedékes, hiszen a csapat októbertől már a nemsokára szintén új albummal jelentkező Opeth vendégeként turnézik Észak-Amerikában.

„A Saturn Coming Down odalopakodik hozzád, és remélhetőleg teljesen a bőröd alá kúszik – mondta Adam Zaars gitáros még az elsőként bemutatott tételről. – Ízelítő abból, milyen, korábban soha be nem járt, új zenei területeket térképeztünk fel. Mint tudjátok, mindig igyekeztünk kijjebb tolni a zenei határainkat, hogy velünk együtt változzon és fejlődjön a zene, meg persze fordítva. Ki akarjuk alakítani a saját stílusunkat, a saját zenei tájképünket a metálon belül. Ez a dal a következő lépcsőfokot jelenti ebben a folyamatban. A Tainted Skiesban pedig egyesül a régi és az új. Ez egy elég lényegre törő Tribulation-dal, amit Joseph Tholl írt: beleteszi a saját csavarjait a hangzásba, hogy ködös mélységeken és árnyas égboltok alatt vezessen minket a halálból az új élet felé.″

További részletek remélhetőleg hamarosan. A Tribulation legutóbbi nagylemeze 2021-ben jelent meg When The Gloom Becomes Sound címmel.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Equinox 2024-08-05 16:47
Nekem az tűnik fel, hogy megjelent az első tiszta vokál is (mindkét számban). Nekem tetszenek ezek a számok (a dallamos gótikus rockos harmóniák is), de ez a Tribulation eddigi teljes karrierjére igaz.
Idézet
 
 
#1 Lucskainé 2024-08-05 13:27
gyenge
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.